Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/f/e/3/n-club.no/httpd.www/include/func.php on line 40 N-club Nyheter Spillanseringer uke 32 - The Norwegian Nintendo Community
 
 
N-club Nyheter Spillanseringer uke 32
33 online |
 
Spillanseringer uke 32
avatar Fans av Toy Story 3 som går på kino nå vil sikkert være interessert i spillversjonen som lanseres denne uken til alle formater, men annet enn det, så er det kun karaoke med We Sing Encore til Wii som er å finne av nytt i butikkene. Nedlastbart er det også litt mindre enn vanlig denne uken, men i det minste lanseres det spill til alle formater der også. Til WiiWare finner vi basketspillet HoopWorld: BasketBrawl og kortspillet Family Card Games, til Virtual Console finner vi SNES-shooteren Wild Guns, og til DSiWare finner vi fyrverkeri med Disney Fireworks og racing i Drift Street International.

Multilansering Wii og Nintendo DS
Toy Story 3 (THQ) [Wii/Nintendo DS]
Slipp løs fantasien din i den nye verdenen Toy Box der du spiller som Andys leker slik du ønsker det. Spill som Buzz, Woody eller Jessie, og dra ut på et eventyr gjennom favorittscenene dine fra Toy Story 3. Opplev forskjellige typer oppdrag, få haugevis av poeng, og kjøp nye leker. Tilpass måten du spiller på i Toy Box-modusen ved å legge til nye bygninger og omgivelser og endre beboerne.
Wii
We Sing Encore (Game Outlet)
We Sing Encore er stappet fullt med 40 velkjente sanger, flere spennende nye funksjoner enn du kan telle, et skikkelig karaoke-modus, Jukebox Mode, belønninger og et nytt modus som tilbyr sangleksjoner... bare for å nevne noe! Dette er det første spillet som lar deg koble til fire mikrofoner slik at fire personer kan synge sammen! Sangene i We Sing Encore er alle velkjente hits fra topplistene med ledende artister, og de fleste musikkvideoene er de originale videoene. Her vil du med andre ord finne noe for enhver smak. Spillet lar deg velge hvordan du vil nyte det; alene, i festsammenheng eller som karaoke med venner, og sangleksjoner lærer deg å synge som en profesjonell.
WiiWare
Family Card Games (Arc System Works)
Pappa, mamma, Sarah og Billy er klar for litt god, gammeldags kortspillaction i Family Card Games! Prøv deg på en av tre forskjellige kortepill: velg mellom Daifugo, Speed og Memory! Family Card Games har frisk, cel-shadet grafikk og oppmuntrende musikk, samt vennlig og innbydende konkurransematcher. Du kan spille Daifugo alene eller mot opp til tre andre spillere i online kamper, samt se hvordan du ligger an på en online og verdensomspennende rankingliste. Det samme gjelder også for Speed og Memory.HoopWorld: BasketBrawl (Virtual Toys)
HoopWorld: BasketBrawl gir deg helskrudd arkadebasket med en Kung Fu power-up-tvist som gjør dette til et spill med ubegrenset gjenspillbarhet. Drible deg gjennom seks utendørs basketbaner med sju unike lag, og inviter med en venn på moroa. Koble deg til nettet for å laste opp dine bragder på et online leaderboard. Dette er kjapp, moro og enkel arkadeaction med power-ups som vil holde deg på kanten av stolen mens du basketbrawler deg til topps i HoopWorld: BasketBrawl.
Virtual Console
Wild Guns (Natsume)
Dette er den villeste vesten du noensinne har opplevd! The Kid-gjengen og robothæren deres har overtatt byen. De eneste som kan stanse dem er den tøffe dusørjegeren Clint og den vakre, men dødelige, kvinnen Annie som har et seriøst oppgjør med The Kid-gjengen.
DSiWare
Disney Fireworks (Disney Interactive)
Mine damer og herrer, gutter og jenter - pek og sveip på pekeskjermen for å skape et fantastisk show over nattehimmelen som består av farger og moro med Disney Fireworks! Sikt rakettene mot de samme fargene i himmelen for å tenne en eksplosjon av fyrverkeri og få poeng. Timer du dem perfekt vil Wow-meteret øke og låse opp spesielle overraskelser og raktetter! Disney Fireworks har fem områder med forskjellig tema, slik som Disney's Magic Kingdom og Neverland, med 15 utfordrende nivåer i hver verden, originalmusikk, tabell over poengsummene dine og mye mer!Drift Street International (Tantalus)
Drift Street International er bygget opp fra grunnen eksklusivt til Nintendo DSi, og er den ultimate street racing-opplevelsen i høy hastighet. Sladd og boost den heftige bilen din gjennom utfordrende bygater i England, USA og Japan i midnattsrace med høy intensitet. Presise og responsive kontroller gir deg fullstendig kontroll over bilen din - press deg selv over dine og motstandernes grenser!Lanseringslisten er hentet fra ToTheGame. Endringer kan forekomme og det er mulig at noen av titlene ikke distribueres i Norge. Det er mulig vi hopper over titler som vi ikke finner nok informasjon om.


Kommentarer
Du m vre logge inn for skrive en kommentar.


 
Relaterte nyheter
Spillanseringer uke 34
- 28/08-2010 - 00:06
 
Spillanseringer uke 33
- 19/08-2010 - 17:04
 
Spillanseringer uke 31
- 05/08-2010 - 18:02
 
Spillanseringer uke 30
- 30/07-2010 - 22:45
 
Spillanseringer uke 29
- 24/07-2010 - 21:15
 
Spillanseringer uke 28
- 16/07-2010 - 18:53
 
Spillanseringer uke 27
- 09/07-2010 - 13:41
 
Spillanseringer uke 26
- 03/07-2010 - 16:51
 
Spillanseringer uke 25
- 25/06-2010 - 18:14
 
Spillanseringer uke 24
- 18/06-2010 - 18:17
 

Copyright © 2002-2018 N-club

Navn med trademark og © er copyright deres respektive eiere.

Bli medlem gratis - Regler - Om N-club - Kontakt - Annonsr
N-club.dk