Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/f/e/3/n-club.no/httpd.www/include/func.php on line 40 N-club Nyheter Spillanseringer uke 31 - The Norwegian Nintendo Community
 
 
N-club Nyheter Spillanseringer uke 31
24 online |
 
Spillanseringer uke 31
avatar Denne uken dukker det opp litt spill i butikkene igjen, i hvertfall til Nintendo DS. Spillet basert på filmen Trollmannens lærling som går på kino nå har dukket opp sammen med et lek-og-lær spill med kaninen Miffy i hovedrollen, samt Nintendos tegneprogram Art Academy. Av nedlastbart er Virtual Console tilbake med Aero the Acrobat 2, WiiWare gir oss krabbekamp i Sandy Castle, Digital Leisure står for sjakk til både WiiWare og DSiWare, og Nintendo dukker også opp til DSiWare med et puslespill.

WiiWare
Chess Challenge! (Digital Leisure)
Tålmodighet er nøkkelen når du går opp mot de beste spillerne fra hele verden i Chess Challenge! Begynn med å perfeksjonere sjakktrekkene dine ved å spille mot datamaskinen som kan stilles inn i forskjellige vanskelighetsgrader før du utfordrer verden via Nintendo Wi-Fi Connection for å klatre på rankinglistene. Vinn kamper online og se hvordan du klatrer oppover verdensrangeringen. Dersom du ikke har tid til å spille mot vennene i et spill i sanntid, så lar Chess Challenge! deg spille mot opp til fem forskjellige Wii-venner via WiiConnect24.Sandy Beach (Konami)
Nyt en deilig dag på stranden i Sandy Beach hvor du bygger fantastiske sandslott. Du kan jobbe i fred og ro med sandslottet ditt eller sette igang en heftig kamp mot invaderende krabber i Crab Battle-modus. Du må tenke strategisk når du bygger sandslottet ditt, og beskytte det med kanoner mot en armé destruktive krabber. Etter å ha vellykket beskyttet sandslottet ditt, kan du oppdage strandskatter og nye kanoner med metalldetektoren din for å ytterligere pynte opp og forsterke slottet ditt.
Virtual Console
Aero the Acrobat 2 (Sunsoft)
Vår høytsvevende venn, Aero the Acrobat, vender tilbake til rampelyset for å nok en gang stanse den slemme industrialisten, Edgar Ektor. Aero har tatt steget inn i en ny og spennende verden, og det er opp til deg å bruke alle de aktrobatiske evnene hans til å sette en stanser for det onde plottet som kun er kjent som "Plan B!"
Nintendo DS
Art Academy: Learn painting and drawing techniques with step-by-step training (Nintendo)
Dersom du drømmer om å bli den seneste Picasso eller bare ønsker å tørke støv av kunstnerevnene dine, så får du snart sjansen når pekeskjermen til Nintendo DS forvandles til ditt eget kanvas. Art Academy: Learn painting and drawing techniques with step-by-step training gir både kommende og erfarne artister enkle og kreative tips og triks til å bedre, forbedre og til og med lære deg hvordan man tegner og maler.Miffys Verden (PAN Vision)
Miffy er en liten søt kanin tegnet av holenderen Dick Bruna I 1955. Den verdenskjente lille kaninen startet i bokform og har i senere tid blitt lagt over til film, klær, bamser, leker, babyutstyr, og nå på spill til Nintendo DS. Spillet "Miffy's Verden" er et simuleringsspill i 2D. Det er et perfekt spill for de minste barna, som kanskje prøver nintendo DS for første gang. Alt er på norsk, dvs. at det er en norsk tekst og stemme som forteller hva spilleren skal gjøre. Spilleren kan gå rundt å utforsk Miffy`s verden, samt spille en rekke pedagogiske minispill.

The Sorcerer's Apprentice (Disney Interactive Studios)
Onde trollmenn har brutt seg ut av fengselet Grimhold og har overtatt New York. Den legendariske mestertrollmannen Balthazar er fanget i den magiske dimensjonen, så det er opp til Dave å redde byen. Han blir ledet av Balthazar og reiser mellom New York og den magiske dimensjonen via spesielle portaler for å beseire fiendene. Dave må mestre trolldomselementene og bruke magiske angrep og trollformler for å beseire de seks onde trollmennene og hæren deres.DSiWare
Animal Puzzle Adventure (Arc System Works)
Låvene er plassert rundt om på kartet, og du må unngå hull og klipper, samt bruke objektene på kartet til din fordel. Spillet har fem nivåer med ti baner per nivå, altså 50 baner totalt sett! Etter å ha fullført en bane, så låser du opp en bit av et bilde. Når du har fullført alle de ti banene på et nivå, så låser du opp en bagrunn som kan sees i spillets galleri. Med så mange puslespill å løse kommer du til å bli oppslukt av verdenen i Animal Puzzle Adventure!Chess Challenge! (Digital Leisure)
Tålmodighet er nøkkelen til seier i Chess Challenge! Perfeksjoner sjakkevnene dine mot datamaskinen som kan stilles inn med forskjellige vanskelighetsgrader, eller mot venner i enten delt eller trådløst spill. Begynn med standard kamper, og jobb deg oppover til fullstendig ELO-rangerte kamper. Du kan til og med holde oversikt over statistikken din, om det så er seier, tap eller uavgjort. Chess Challenge! vil holde både nybegynnere og eksperter fastlimt foran skjermen i timevis!

Link 'n' Launch (Nintendo)
Flytt paneler for å lede bensinen fram til raketten din, og fullfør dusinvis av nivåer fordelt på to spillmodi. Link 'n' Launch vil ta pusleevnene dine til nye høyder og helt ut i verdensrommet. Fullfør den grunnleggende opplæringen for å gjøre deg klar, og deretter er det bare å feste setebeltet for en ellevill tur gjennom Mission- og Puzzle-modus. I Mission må du skyte raketten gjennom verdensrommet slik at den lander på målplaneten innen tidsfristen på tre minutter, mens Puzzle går ut på å fjerne alle panelene fra skjermen.

Lanseringslisten er hentet fra ToTheGame. Endringer kan forekomme og det er mulig at noen av titlene ikke distribueres i Norge. Det er mulig vi hopper over titler som vi ikke finner nok informasjon om.


Kommentarer
Avatar
Entity - 07/08-2010 klokkn 13:51
Ganske rolig til Metroid kommer ja Smiley

Men sier ikke nei til god runde med sjakk!
Du m vre logge inn for skrive en kommentar.


 
Relaterte nyheter
Spillanseringer uke 34
- 28/08-2010 - 00:06
 
Spillanseringer uke 33
- 19/08-2010 - 17:04
 
Spillanseringer uke 32
- 12/08-2010 - 19:59
 
Spillanseringer uke 30
- 30/07-2010 - 22:45
 
Spillanseringer uke 29
- 24/07-2010 - 21:15
 
Spillanseringer uke 28
- 16/07-2010 - 18:53
 
Spillanseringer uke 27
- 09/07-2010 - 13:41
 
Spillanseringer uke 26
- 03/07-2010 - 16:51
 
Spillanseringer uke 25
- 25/06-2010 - 18:14
 
Spillanseringer uke 24
- 18/06-2010 - 18:17
 

Copyright © 2002-2018 N-club

Navn med trademark og © er copyright deres respektive eiere.

Bli medlem gratis - Regler - Om N-club - Kontakt - Annonsr
N-club.dk