Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/f/e/3/n-club.no/httpd.www/include/func.php on line 40 N-club Nyheter Pokémon-kamper til WiiWare - The Norwegian Nintendo Community
 
 
N-club Nyheter Pokémon-kamper til WiiWare
27 online |
 
Pokémon-kamper til WiiWare
avatar Om godt og vel to uker kommer Pokémon-spill nummer to til WiiWare i Japan. Ransen! Pokémon Scramble dukket opp på den japanske Pokémon-siden i dag og det er så absolutt ingen oppfølger til My Pokémon Ranch!

Dette er Pokémon-action på høyeste nivå. Man velger seg en Pokémon og løper rundt for å banke opp andre Pokémon nærmest som i en én-mot-alle Brawl-kamp. Tenk 'Mystery Dungeon' bare at alle beveger seg fritt. Men hva kan så den japanske siden fortelle oss om spillet? Jo, nå skal du se...

En magisk opptrekksnøkkel vekker din favoritt-Pokémon til live og gir deg full kontroll over kampdyret. Deretter løper man rundt på en arena eller et av flere labyrintaktige områder og kaster om seg med angrep både hit og dit for å beseire alle andre Pokémon som tør å befinne seg i nærheten. Man kan velge mellom hundrevis av lommemonstre og alle har to forskjellige angrep. Men masseslakt er ikke det eneste, naturligvis møter man bosser i form av svære Pokémon også.

Kontrollen er ekstremt enkel, man holder Wii Remote sidelengs, styrer med styrekorset og bruker angrep med 1- og 2-knappene. Opp til fire spillere kan være med samtidig og man kan til og med spille to personer med én kontroll dersom man kobler til en Nunchuk. Da bruker spiller nummer to analogstikken på Nunchuk til å bevege seg og C og Z til å angripe med.

Fotografiglade Pokémon-fans kan når som helst pause spillet og ta et bilde av skjermen som lagres på et SD-kort. Det er også mulig å lagre Pokémon i Wii Remote-minnet for å ta dem med til venner som har spillet.

Spillet ser utrolig fett ut, ta en titt på traileren under! Besøk den offisielle siden for flere bilder.
Kommentarer
Avatar
Hans Lam - 05/06-2009 klokkn 18:35
Ikke helt som jeg hadde forestilt men, men omfg ser skikkelig gøyalt ut. Day 1.
Avatar
Michael Alexander - 22/08-2009 klokkn 09:08
Ser veldig, veldig morro ut! Must have!
Du m vre logge inn for skrive en kommentar.


 
Spillinformasjon
Pokémon Rumble
Pokémon Rumble - Intet boxart tilgngeligt

Sjanger:
Action

Utvikler:
Ambrella

Utgiver:
Nintendo

EU:
Pokémon Rumble
20. november 2009

US:
Pokémon Rumble
16. november 2009

JAP:
Ransen! Pokémon Scramble
16. juni 2009

Media
Screenshot fra Pokémon Rumble
22 screenshots

Copyright © 2002-2018 N-club

Navn med trademark og © er copyright deres respektive eiere.

Bli medlem gratis - Regler - Om N-club - Kontakt - Annonsr
N-club.dk