Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/f/e/3/n-club.no/httpd.www/include/func.php on line 40 N-club Profil for Scorpion Hjemmeside - The Norwegian Nintendo Community
 
 
N-club Profil for Scorpion Hjemmeside
24 online |
 
Scorpions hjemmeside
Takker og bukker for at du tok deg din frihet å besøke min hjemmeside!
Jeg er en stor Nintendo-fan (som sikkert mange andre på N-Club er), og for en stund siden tok jeg fram noe som har vært en viktig del av barndommen min, Lego. Jeg har siden da kombinert disse to faktorene (altså Nintendo og Lego) og er nå et aktivt medlem av Lego-siden Mocpages.com, hvor man kan dele sine Lego kreasjoner med hele verden. Hovedprosjektet mitt har vært noe jeg kaller for  "The Pikmin-Project", og hittil har jeg laget over 50 kreasjoner med flere forskjellige monstere osv. fra Pikmin-spillene (som også er noen av mine yndlingsspill gjennom tidende).
Du kan besøke alle kreasjonene mine på enten Mocpages.com eller Flickr.com, bare søk etter brukeren "Filip Johannes Felberg".

VIKTIG BESKJED! Jeg rota rundt i NUF her forleden, og fikk mitt livs sjokk! Jeg fant et medlem der som jeg aldri hadde sett før nå (det vil si etter at jeg lagde en bruker her på N-cluSmiley. Han het det samme som meg, Scorpion! Han lagde sin bruker for godt over ett år siden, så det er på ingen måte han sin feil, tvert imot! Det er jeg som føler litt på samvittigheten i tilfelle denne Scorpion fra NUF ville lage en bruker på N-club, og ikke kunne det fordi jeg "tok" brukernavnet hans. Okey, nok babbel! Jeg vil bare at dere skal vite at jeg ikke er den samme personen som heter Scorpion på NUF, jeg heter Yoshi-Master der! Hvis det blir noen komplikasjoner så vil jeg mer enn gjerne endre brukernavnet mitt på denne siden!

Copyright © 2002-2018 N-club

Navn med trademark og © er copyright deres respektive eiere.

Bli medlem gratis - Regler - Om N-club - Kontakt - Annonsr
N-club.dk