Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/f/e/3/n-club.no/httpd.www/include/func.php on line 40 N-club Profil for Bård Lilleøien Hjemmeside - The Norwegian Nintendo Community
 
 
N-club Profil for Bård Lilleøien Hjemmeside
27 online |
 
Bård Lilleøiens hjemmeside
Hei!
Jeg heter Bård, er 27 og bor i Oslo. Fikk min første spillkonsoll da jeg var 7(?), det var selvsagt en NES. Siden har jeg elsket alt som har hatt med spill å gjøre. Både samler og spiller mye. Foretrekker eldre spill, men følger med i dag også, og ikke bare på Nintendo(selv om jeg av nostalgigrunner er mest glad i dem).
Liker igrunn alle typer spill, bortsett fra sport(null interesse) og musikk(klarer dem ikke). Men foretrekker eventyr, action eller 2D-plattform. Kanskje et og annet RPG, men de er ofte så veldig tidkrevende.

Hva gjør jeg her?
Har moderert det norske Nintendoforumet siden julen 2005, så jeg kjente allerede Ole, Hans og Fredrik derfra.
Alltid likt å lese anmeldelser. Nintendo Magasinet og Power Player var fast lesestoff da jeg vokste opp første halvdel av 90-tallet. Så da Ole spurte meg om jeg var interessert i å hjelpe litt til med n-club, lot jeg meg overtale raskt.
Jeg håper å få skrevet flere anmeldelser snart. Jobber på to nå, men prioriterer for øyeblikket ganske tung tegneserietegning.
Om det derimot er spill noen ønsker at jeg anmelder, gjerne eldre spill, på Virtual Console, kom gjerne med forslag.

Tegneserier
Annet enn spill, er jeg veldig glad i tegneserier. Jeg lærte å lese av Donald og Asterix. Og da jeg ikke fikk bruke TVen til spill som liten, valgte jeg å tegne mine egne spill. Tegneinteressen vokste, og jeg har de siste årene blitt mer eller mindre profesjonell serieskaper. Mitt mest kjente verk er Sagaen om Dadaph Serraph, men for tiden tegner jeg mest på Avis Maritima Stulta.
I tillegg til å tegne, har jeg en stor tegneseriesamling. De siste årene har det blitt mest manga, men mye bra der også.

Blogg
Følg gjerne bloggen min også, selv om jeg ikke oppdaterer den hver dag for å fortelle hvor ille det luktet på bussen, poster jeg nytt når jeg har noe nytt å fortelle.

Spiller nå(Nintendo-konsoller)
Muramasa: The Demon Blade (Wii)

Noen av mine favorittspill(Nintendo-konsoller)
Super Metroid (SNES)
Zelda: a Link to the Past (SNES)
Chrono Trigger (SNES)
Super Mario Bros 3 (NES)
Final Fantasy V (SNES/GBA)

Vennekoder
kommer senere

Oppdaterer denne siden sånn etterhvert, med flere favorittspill og vennekoder og blabla...

Copyright © 2002-2018 N-club

Navn med trademark og © er copyright deres respektive eiere.

Bli medlem gratis - Regler - Om N-club - Kontakt - Annonsr
N-club.dk