Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/f/e/3/n-club.no/httpd.www/include/func.php on line 40 N-club Artikler Velkommen til N-club - The Norwegian Nintendo Community
 
 
N-club Artikler Velkommen til N-club
31 online |
 
Velkommen til N-club
avatar Det er min glede å ønske alle norske Nintendofans hjertelig velkommen til N-club, Norges nyeste Nintendocommunity. N-club startet opp i Danmark for godt og vel 6 år siden og har siden da vokst til å bli Danmarks største, uoffisielle Nintendocommunity. I fjor høst ble jeg kontaktet av Bjarne Brunsgaard som er leder for den danske siden og takket ja til jobben å starte opp en norsk versjon av N-club. Det har tatt et halvt år fra den innledende praten begynte og mange timers arbeid før vi endelig kunne lansere den norske N-club som du nå ser foran deg.

Her på N-club er det nettopp du som er hovedfokuset vårt. N-club er et community, et fellesskap, hvor brukerne våre er vår høyeste prioritet. Om du melder deg inn på N-club vil du finne en rekke brukerfunksjoner som blant annet muligheten til å skape din egen personlige hjemmeside, et kjempestort spillarkiv hvor du kan registrere spillene du eier i din personlige spillsamling, en gjestebok hvor andre medlemmer kan skrive beskjeder til deg, en venneliste hvor du kan registrere venner som du møter her på N-club og mye mer. Vi har også et forum hvor du kan diskutere med andre medlemmer om Nintendo og annet rart, samt en egen chat hvor du kan direkte prate med hvem som nå enn er inne på kanalen vår.

N-club.no er helt nyoppstartet og kan kanskje virke litt tom i begynnelsen, men vårt crew vil gi deg daglige Nintendonyheter på norsk fra hele verden, ferske spillanmeldelser som tar for seg både nye spill, gamle spill, spill man laster ned online til Wii og Nintendo DS samt importanmeldelser fra spill som enda ikke er lansert i Europa, og spennende artikler og artikkelserier som vi kommer til å begynne med straks N-club har kommet skikkelig igang.

Vi har høye forhåpninger til N-club. Ikke bare kommer vi med nyheter, anmeldelser og artikler, i framtiden skal vi satse på å bli minst like gode som våre danske naboer og holde konkurranser med skikkelige premier, delta på arrangementer med spennende Nintendoaktiviteter og, om alt går bra, arrangere egne spilltreff for våre medlemmer. Jo flere medlemmer vi får her på N-club, dess større er sjansen for at våre forhåpninger går i oppfyllelse. Kort sagt, vi vil bli Norges største og mest populære uoffisielle Nintendocommunity!

Men om vi klarer dette alene er en annen sak. Kanskje du kunne vært interessert i å gjøre en innsats for Norges Nintendofans? Vi søker nemlig etter nye crew-medlemmer som er interesserte i å enten skrive nyheter, anmelde spill eller skrive interessante artikler, i tillegg til mindre synlige roller som for eksempel moderator på forumet vårt. I skrivende stund er vi kun tre personer som står for innholdet på N-club og selv om alle tre er hengivne Nintendofantaster og har spilt spill så lenge hukommelsen rekker, er det alltid hyggelig med nye bekjentskaper og synsvinkler. Ta en liten titt i forumet vårt om du skulle være interessert og for all del er det bare å ta kontakt med crewet for å slå av en hyggelig prat. Du finner oss naturligvis også på chatten vår. Du kan så klart komme med forslag som kan gjøre N-club enda bedre også.

Nok en gang, hjertelig velkommen til N-club!

Vennlig hilsen
Ole Røsand

 
Nyeste artikler
Kapittel 2 - Jurassic Park på SNES
- 20. mars 2010

E³ 2009
- 25. mai 2009

Kapittel 1 - Batman på NES
- 16. mai 2009

Kapittel 1 - Snake Rattle 'n Roll
- 24. april 2009


Copyright © 2002-2018 N-club

Navn med trademark og © er copyright deres respektive eiere.

Bli medlem gratis - Regler - Om N-club - Kontakt - Annonsr
N-club.dk